Over mezelf

Als kind groeide ik op in het atelier van ons familiebedrijf dat gespecialiseerd was in binnenhuisdecoratie, letterlijk tussen de rollen stof en leer. De geur van leer, grof geweven linnen en de ambacht van het herstofferen zijn me altijd bijgebleven. Na 15 jaar in de media te werken, besloot ik een sprong te wagen en de passie voor interieur die ik altijd heb gehad terug aan te wakkeren. Nooit gedacht dat ik nu als fulltime Interior Decorator echt kan doen waar mijn hart ligt.

Ondertussen heb ik al heel wat mooie binnen- en buitenlandse projecten kunnen doen. Een onvergetelijke ervaring was de volledige styling van het huis uit het tv-programma Die Huis in Zuid-Afrika, waarvoor ik met mijn gezin drie maanden naar Wellington ben verhuisd. Het was een prachtavontuur om mijn passie voor interieur en de prachtige natuur daar met mijn gezin te kunnen delen.

Als Interior Designer vind ik het heel belangrijk om rust te brengen in een interieur, om te horen wat klanten ├ęcht willen terugvinden in hun huis, idealiter afgestemd op de omliggende natuur. Ik werk hiervoor het liefst met authentieke materialen die een verhaal vertellen en waar net dat kleine hoekje af is. Zo wordt elk interieur uniek.

My Instafeed